Iedere twee jaar is het decembernummer van Edelmetaal een trouwsieradenspecial, zo ook in 2019. In dit nummer willen we een beeld geven van wat er in de branche speelt op het gebied van trouwsieraden en daarom roepen we goudsmeden en juweliers op beeld in te sturen van bijzondere trouwsieraden met een korte bijbehorende tekst.

Dat mogen natuurlijk ringen zijn, maar ook andere sieraden die gebruikt worden op de mooiste dag. Daarbij zijn we erg geïnteresseerd in het verhaal achter de sieraden. Waarom kozen de bruidsparen juist voor dat model? Wat is er te vertellen over het ontwerpen en maken van dit sieraad? Waarmee onderscheiden deze unieke sieraden zich van andere? We horen graag alle bijzondere verhalen.

Insturen
Wilt u beeld insturen? Dan graag in hoge resolutie (minimaal 300 dpi op minimaal 10×15 cm, bij voorkeur jpg, eventueel tiff, grote bestanden graag per WeTransfer) en voor 21 september naar j.sants@fgz.nl. De redactie maakt een keuze uit al het ingezonden materiaal.

Adverteren
Voor het decembernummer gelden speciale advertentietarieven! Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op met Daniël Voskamp, d.voskamp@fgz.nl.