/, Nieuws/Oris opent boutique in Amsterdam

Oris opent boutique in Amsterdam

Onlangs opende Oris een nieuwe boutique aan het Rokin in Amsterdam. Op een oppervlakte van 60m2 biedt het horlogemerk bezoekers een Oris-ervaring die hen transporteert naar de prachtige Waldenburg Valley en het Zwitserse stadje Hölstein waar het merk de horloges sinds 1904 produceert.

Opvallend in de nieuwe boutique zijn de bakstenen muur en de plafondhoge foto’s van het bosrijke gebied rondom de fabriek van Oris die karakter en authenticiteit aan de belevenis in de winkel toevoegen. Oris brengt in de nieuwe zaak het Open Display-concept naar voren; horloges worden op een werkbank gepresenteerd zodat de klanten ze makkelijk op kunnen pakken en passen.

In de nieuwe boutique treft de bezoeker ook de Oris Bar en de Oris Lounge. Daar kan even gerelaxt en een verse kop koffie, thee of een Oris Beer of Gin genuttigd worden om op die manier de Oris collectie in alle rust te bekijken.

www.oris.ch

Door |2018-08-03T14:46:01+01:003 augustus 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures