De directie van Bold Labels heeft besloten de huidige activiteiten over te dragen en een andere weg in te slaan. Per 1 augustus 2019 neemt Venson Amsterdam B.V. de distributierechten van de merken MVMT, Paul Hewitt en I AM en de agentschappen van de merken Rebel & Rose en MAM over.

Venson
Venson Amsterdam is als professionele distributeur van diverse fashionable brands een bekende partner op de Nederlandse horloge- en sieradenmarkt en de merken zullen dan ook in uitstekende handen zijn, zo meldt Bold Labels.

Overige merken
Bold Labels is per 1 augustus niet langer de partner van Daniel Wellington, Les Georgettes en Violet Hamden, en per 31 oktober stopt de samenwerking met Nixon en Adidas. Deze merken zullen dan met hun eigen organisatie de distributie ter hand nemen.

Het eigen merk RENARD wordt per 29 juli overgenomen door Favorite Brands BV, tevens eigenaar van de merken Violet Hamden, Sem Lewis en Isabel Bernard.

ORFAC
Orfac is sinds jaren de exclusieve partner van Bold Labels voor de verkoop aan juweliers. Willem Weide zal per 1 augustus 2019 in dienst treden bij Venson Amsterdam en daar zijn werk voortzetten. Sonja den Hartog en Joost Oosterwijk zullen elders hun carrière voortzetten.

www.bold-labels.com