Pand te koop / te huur

Op deze pagina vindt u bedrijven die hun pand te koop of te huur aanbieden. Wilt u uitbreiden, of een eigen winkel of atelier starten? Wellicht kunt u één van onderstaande panden overnemen.

Ter overname aangeboden:

Juwelierszaak in Voerendaal

Wegens nieuwe toekomstplannen!
Het is een mooie moderne (huur) winkel met werkplaats goudsmid/horloger totaal 90m3.
In het centrum van Voerendaal (vrij parkeren) gelegen in het prachtige Zuid-Limburg.
Ideaal voor starters; inventaris en/of voorraad evt. ter overname.

Meer informatie:
Natali Zewe- den Dekker
06-42808904
info@juwelierfurenthela.nl

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie van onze site sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst zo spoedig mogelijk doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet direct bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl


Ter overname aangeboden:

Edelsmid/juwelierzaak André KAP edelsmid

In het oude historische centrum van een mooie toeristische hanzestad aan de Veluwerand en Veluwemeer.

Al 20 jaar een begrip!

Atelier in de winkel met modern interieur.
Een groeiende vaste klantenkring.

Overname voorraad is bespreekbaar.

Interesse? Neem contact op! 06-53767912 / akapt@outlook.com


Te Koop:
Winkelpand met gratis juwelierszaak

Stelt u zich een dorpje voor – nu ja, zeg maar dorp – met ca. 25.000 inwoners, slechts 6 km van zee en vlakbij het Groene Hart. Een dorp dat onlangs werd aangewezen als een van de beste gemeenten van Nederland, om te wonen en te leven.

In dat dorp bevindt zich een winkelpand (juwelierszaak) met bovenwoning (bescheiden, maar wél met redelijk grote woonkamer/keuken, grote slaapkamer, riante nieuwe badkamer en zolder met kleine slaapkamer en grote opslagruimte).

De juwelierszaak is een bedrijf met een meer dan uitstekende reputatie en een zeer uitgebreid klantenbestand. Voor uw informatie; de klanten kwamen niet naar deze winkel om de ‘blauwe ogen’ maar om de collectie die met zorg was samengesteld uit producten uit binnen- en buitenland. Een indrukwekkend pakket aan grote (horloge) merken dat niet zou misstaan in een winkel in het centrum van een grote stad. Zonder valse bescheidenheid, maar ook zonder enige twijfel: één van de beste juweliers uit de regio.

Aan deze winkel hebben wij veel plezier beleefd, maar eens komt het moment om te stoppen. Rigoureus, de pen respectievelijk loep en spiraaltang neergelegd, kiss an say goodbye naar de klant, aug Wiedersehen!

Het pand staat nu te koop. De juwelierszaak niet. DIE IS GRATIS, u krijgt hem cadeau bij aankoop van het pand. Het aanbod is inclusief compleet interieur, alarminstallatie (klasse 3), rolhek, pantserglas, kluis, airco, luchtverwarming etc. De hele rataplan volledig instapklaar, inclusief de pen en spiraaltang die de laatste dag zijn neergelegd. Een uniek aanbod!

Wij zien uw reactie met uitvoerige en vooral openhartige informatie graag tegemoet via keesvanham24@gmail.com.