Loading...
Pand te koop / te huur2018-09-03T16:30:39+00:00

Pand te koop / te huur

Op deze pagina vindt u bedrijven die hun pand te koop of te huur aanbieden. Wilt u uitbreiden, of een eigen winkel of atelier starten? Wellicht kunt u één van onderstaande panden overnemen.

VERLINDEN JUWELIER

JUWELIERSINTERIEUR TE KOOP

Wegens bedrijfsbeëindiging bieden wij ons complete  juweliers  interieur aan. Hoogwaardig  interieur van WSB, bestaande uit 2 balies met juweliersindeling,  diverse verkooptafels, stoelen ,vitrines (zowel losstaand als inbouw), complete etalagewand met etalagetafels. Alle vitrines zijn voorzien van een Abloy slot. Verlichting grotendeels Led.

Verkoop interieur kan in 2 of 3 delen, niet per stuk. Tevens verkoop van inhoud goudsmidsatelier met werkbank en goudsmidsgereedschap. Een servicecounter met o.a. graveerapparaat, horlogeservicegereedschappen en vele onderdelen. En een grote en kleine kluis met hoge waarde indicatie.

Levering vanaf september/oktober 2018. In gebruik te zien tot 08-08-2018, zondag, maandag en dinsdag gesloten.

U kunt een afspraak maken met de heer A. Verlinden, Verlinden Juwelier, Grote Markt 7 te Venray, tel. 0478-586817, info@verlindenjuwelier.nl.

www.verlindenjuwelier.nl

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie van onze site sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Postbus 904
2270 AX Voorburg

Het bericht wordt door de redactie binnen 48 uur na ontvangst, doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet direct bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Koningin Julianalaan 345
2273 JJ Voorburg

Postbus 904
2270 AX Voorburg

T 070-386 77 77
E advertentieverkoop@fgz.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures