Walking in a Winter Wonderland! PDA Group presenteerde de nieuwe collectie op de afgelopen najaarsbeurs tussen de witte kerstbomen en sprankelende sneeuwsterren. Voor wie geen genoeg kreeg van de winterse sferen was er een silent disco in het idyllische apres-ski hutje.

Met een portfoliomix van horloge- en sieradenmerken, presenteerde PDA Group met trots de nieuwe najaarscollecties. Als dank voor het plaatsen van een beursorder kregen bezoekers een mooie luxe geurkaars met een knisperend geluid, alsof je bij de warme open haard zit. Daarnaast maakten zij kans op een spectaculaire prijs: een georganiseerde droomreis naar Lapland voor 2 personen.

En de winnaar is… De grote cheque, waarop de sprookjesachtige bestemming stond afgebeeld, werd vorige week door Paul Arbeid overhandigd aan Juwelier Time Store in Leidschendam. Johan en Marjohn Kinkhorst waren blij verrast, beduusd en vol ongeloof dat zij de symbolische cheque in ontvangst mochten nemen. Zij reizen binnenkort samen af voor een 7-daagse reis naar Lapland met een avontuurlijk programma: het noorderlicht spotten, op huskysafari, een sneeuwscootertocht, bezoek aan een rendierfarm en een prachtige hike door het winterlandschap. Namens de PDA Group van harte gefeliciteerd en veel plezier tijdens deze bijzondere reis.