/, Nieuws/PRINS Amsterdam: voor hem

PRINS Amsterdam: voor hem

PRINS Amsterdam is een sieradenlijn voor mannen die geïnspireerd is op de hoofdstad. De no-nonsens cultuur, de diversiteit en natuurlijk de iconische architectuur zijn een bron voor creativiteit, aldus het sieradenmerk.

“Voor deze eerste collectie is gekeken naar de grachtengordel en dan vooral naar de gebouwen rondom de grachten. De pakhuizen zijn uniek in de wereld en nergens anders is de baksteenprint zo aanwezig. Die print komt duidelijk terug in de sieraden. De lijn bestaat uit minimalistische designs met een fashionable twist (de print, maar ook een aantal gekleurde armbanden). De zegelringen zijn populair op dit moment en daarmee is een traditie weer fashion.”

www.prins-amsterdam.nl

Door |2018-10-05T12:51:03+00:005 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures