/, Nieuws/Raymond Weil introduceert Black Diamond Lady freelancer

Raymond Weil introduceert Black Diamond Lady freelancer

Raymond Weil heeft een nieuwe model toegevoegd aan de bekende serie Lady freelancer, de Black Diamond. Het nieuwe horloge is eigentijds van stijl, voorzien van een automatisch uurwerk en ontworpen in PVD gecoat staal in grijstinten.

Het model valt verder op door de 66 zwarte diamanten die op de 38mm kast zijn aangebracht. Het horloge heeft een powerreserve van 38 uur, is voorzien van een grijze kalfsleren band met vouwsluiting en is waterdicht tot 10 ATM.

www.weiszgroup.com

Door |2019-01-25T16:57:16+00:0025 januari 2019|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures