Raymond Weil Parsifal

Raymond Weil vindt de iconische parsifal-collectie opnieuw uit.
“Dezelfde precisie, andere tijd.”

Bijna drie decennia na zijn introductie keert de iconische parsifal-collectie van Raymond Weil dit najaar weer terug. Dit stukje Raymond Weil erfgoed werd voor het eerst geïntroduceerd in de vroege jaren ’90. Anno nu is er opnieuw een moderne draai aan gegeven door het luxueuze Zwitserse horlogehuis.

Geïnspireerd door de laatste opera van Richard Wagner, Parsifal, is deze herziene collectie heren- en dameshorloges de perfecte combinatie van horologie, klassieke esthetiek en toegankelijke luxe.

Parsifal toont wederom Raymond Weil’s diepgewortelde roots en de wens om traditie te behouden als een bron van inspiratie.

Specificaties
Voor deze vernieuwde, symbolische collectie zijn de belangrijkste ontwerpelementen, zoals het klassieke tweekleurige staal, de Romeinse cijfers en de kenmerkende schakelarmband, verfijnd. Het tijdloze design is voorzien van een eigentijdse mat witte wijzerplaat en de kroon verfraaid met blauwe lak wat zorgt voor subtiele, moderne ‘pop of colour’.

Beschikbaar is 41 en 30 millimeter kast, parsifal is een constante herinnering aan de ambacht en het Zwitserse erfgoed van Raymond Weil.
De nieuwe parsifal is verkrijgbaar is tien varianten.

www.weiszgroup.com