Raymond Weil presenteert de nieuwste muzikale samenwerking binnen de Music Icons Series. De Marshall Amplification Limited Edition maakt deel uit van de tango-collectie; een eerbetoon aan de firma die gespecialiseerd is in het bouwen van gitaar-en -basversterkers. De Marshall-versterkers zijn geliefd en bekend bij vele grote bands en musici als AC/DC, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Oasis en The Gorillaz.

Het exclusieve horloge met een diameter van 43 mm is een eerbetoon aan de uitgesproken stijl van Marshall; opvallend met een mannelijke esthetiek. De kast is uitgevoerd in zwart PVD met witte ringen op de wijzerplaat en de aanduiders zijn afgewerkt met een SuperLuminova® coating om ook in het donker de tijd aan te kunnen geven.

Deze chronograaf heeft twee goudkleurige panda subdials, geïnspireerd op geluidsknoppen, een datumaanduiding tussen 4 en 5 uur en is afgemaakt met het iconische Marshall logo gegraveerd op de achterkant van de kast en een zwart leren band met zwarte PVD gesp.

Dit gelimiteerde horloge bestaat uit een oplage van 1000 stuks en brengt twee disciplines samen. Met de nieuwe Marshall Amplification Limited Edition verdiept Weil zijn muziekkennis. Advies-w.v.p. € 1.395.

www.weiszgroup.com