/, Nieuws/Raymond Weil: The Marshall Amplification Limited Edition

Raymond Weil: The Marshall Amplification Limited Edition

Raymond Weil presenteert de nieuwste muzikale samenwerking binnen de Music Icons Series. De Marshall Amplification Limited Edition maakt deel uit van de tango-collectie; een eerbetoon aan de firma die gespecialiseerd is in het bouwen van gitaar-en -basversterkers. De Marshall-versterkers zijn geliefd en bekend bij vele grote bands en musici als AC/DC, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Oasis en The Gorillaz.

Het exclusieve horloge met een diameter van 43 mm is een eerbetoon aan de uitgesproken stijl van Marshall; opvallend met een mannelijke esthetiek. De kast is uitgevoerd in zwart PVD met witte ringen op de wijzerplaat en de aanduiders zijn afgewerkt met een SuperLuminova® coating om ook in het donker de tijd aan te kunnen geven.

Deze chronograaf heeft twee goudkleurige panda subdials, geïnspireerd op geluidsknoppen, een datumaanduiding tussen 4 en 5 uur en is afgemaakt met het iconische Marshall logo gegraveerd op de achterkant van de kast en een zwart leren band met zwarte PVD gesp.

Dit gelimiteerde horloge bestaat uit een oplage van 1000 stuks en brengt twee disciplines samen. Met de nieuwe Marshall Amplification Limited Edition verdiept Weil zijn muziekkennis. Advies-w.v.p. € 1.395.

www.weiszgroup.com

Door |2018-08-24T15:21:52+00:0024 augustus 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures