De veelzijdige “Alfabetcollectie” van Pandora Reflexions is een eerbetoon aan moderne persoonlijkheden. Benadruk je eigen stijl met de nieuwe collectie, waarbij je letterlijk kan laten zien waar je voor staat. Zeg het met letters en initialen die een speciale betekenis voor je hebben en die alle facetten van jouw persoonlijkheid laten zien.

De collectie is geïnspireerd op de Renaissance, toen de rol van de vrouw opnieuw gedefinieerd werd. Pandora Reflexions is gemaakt voor een nieuwe generatie vrouwen, die sieraden beschouwen als spiegel van hun creativiteit.

“We wilden met het concept ‘identiteit’ spelen en een soort stijlpas creëren”, zeggen de VP Creative Directors, Francesco Terzo en A. Filippo Ficarelli. “Initialen, koosnaampjes, de naam van je liefste, verwijzingen naar de wereld om je heen – dat vind je allemaal in deze collectie terug.”

Het alfabet van sterling zilver is een knipoog naar de vaktaal die wordt gebruikt in de moderne architectuur, waar lijnen worden gebruikt om spiegelbeelden en letters te maken. De met de hand gemaakte charms worden met een clip aan de Pandora Reflexions armbanden bevestigd en kunnen in ontelbare combinaties worden gebruikt. Perfect om keer op keer geïnspireerd te worden en om speciale mensen, momenten of plaatsen te herdenken met behulp van de letters.

“De Alfabet-collectie geeft vrouwen de mogelijkheid zich op ontelbare manieren te tonen en zich steeds weer te veranderen”, zeggen Francesco Terzo en A. Filippo Ficarelli. Deze sieraden vormen een uitdrukking van hun karakter en zelfbewustzijn. Want echte stijl begint met je eigen verhaal.

www.pandora.net