Juweliershuis Rikkoert uit Schoonhoven meldt met trots dat het bedrijf in de categorie Detailhandel & Horeca genomineerd is voor de Ondernemersprijs Midden-Holland van 2019.

“Wij zijn blij verrast met deze nominatie en zien dit als een enorme waardering voor de inzet en het vakmanschap van ons personeel en bevestiging van het unieke karakter van ons bedrijf. We danken de Gemeente Krimpenerwaard en de ondernemerskring Schoonhoven voor het aandragen van ons bedrijf”, aldus Rikkoert.

Onlangs mocht Rikkoert het bedrijf aan de jury laten zien. “We hebben ze unieke zilverstukken, bijzondere horloges en sieraden getoond en verteld over de historie van ons bedrijf sinds 1876. Bij het bezoek aan de ateliers hebben we de werkzaamheden van onze uurwerkmakers, goudsmeden en zilversmid laten zien en onze toekomstvisie besproken. De jury vond het een zeer inspirerend bezoek en heeft een goed beeld gekregen van de diversiteit van ons bedrijf.”

Rikkoert is samen met twee andere ondernemingen uit de regio Midden Holland genomineerd voor deze Ondernemersprijs. Op maandag 14 januari wordt in Gouda bekendgemaakt wie van de drie de winnaar zal zijn van de 5de editie van de Ondernemersprijs. Tot die tijd wacht Rikkoert in spanning af.

www.rikkoert.nl