/, Nieuws/Ronde diamant in een kubus

Ronde diamant in een kubus

Een vierkant ontwerp met cirkelvormige diamant staat centraal in de Le Cube collectie van dinh van. De kubus is een van de hoofdsymbolen van het merk dinh van.

De Le Cube Diamant-collectie speelt met volumes, lege en volle ruimtes, ronde en vierkante vormen die de geometrische codes, kenmerkend voor dinh van, illustreren. Door het werken met deze vormen circuleert het licht rondom de diamant en brengt het een unieke helderheid. De collectie bestaat uit ringen, armbanden, oorbellen en colliers in geel-, wit- en roségoud.

www.dinhvan.com

Door | 2018-02-19T10:38:06+00:00 14 februari 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures