/, Ledennieuws/SIERAAD Art Fair 8-11 november

SIERAAD Art Fair 8-11 november

SIERAAD Art Fair is het grootste en meest veelzijdige evenement voor sieraadkunst in Europa. Het evenement wordt jaarlijks gehouden in de gashouder op het WesterGasfabriek terrein in Amsterdam.

SIERAAD is rond de eeuwwisseling ontstaan uit de behoefte van de sieraadkunst aan een eigen kanaal voor significante vergroting van de bekendheid met deze kunst, voor vergroting van de doelgroep voor aankoop en collectievorming en voor het creëren van een (internationaal) platform voor sieraadkunst. Het resultaat is dat Nederland, met Amsterdam als belangrijkste exponent, nu een centrum is voor de ontwikkeling van sieraadkunst in de wereld. SIERAAD is een internationale ontmoetingsplaats van kunstenaars met publiek, galeriehouders, curatoren, beleidsmakers en pers.

Tentoonstelling: SCHAKELS / VERBINDEN
Het overkoepelende thema dit jaar is de schakelketting, het verbinden. De Stichting Sieraden Collecties maakt een tentoonstelling rond het thema CHAINS/SCHAKELS/VERBINDEN. Verder komt er een tentoonstelling met stukken uit de collecties van elf verzamelaars.

Dit jaar zullen er op alle dagen van de beurs lezingen gehouden worden, door internationale sprekers, met de volgende thema’s; identiteit, materiaal, esthetiek en activisme.

www.sieraadartfair.com

Door |2018-11-02T10:49:48+00:002 november 2018|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures