/, Nieuws/Step into the Pandora Garden

Step into the Pandora Garden

Dit seizoen komt de Pandora-collectie tot bloei als een tuin van nieuwe designs die vrouwen inspireren hun creativiteit én hun persoonlijkheid te laten zien, zo laat het merk weten.

De PANDORA Garden is volgens het merk niet zomaar een collectie: het is een plaats voor zelfontplooiing waar de vrouw haar emoties en haar vrouwelijkheid kan tonen in schitterende nieuwe designs en iconen. De sieraden zijn met een meesterlijke hand vervaardigd uit hoogwaardige materialen en rijk aan details en symboliek. Daarmee kan elke vrouw haar eigen verhaal en boodschappen verrijken die voor haar van betekenis zijn en die haar zelfvertrouwen uitdrukken.

De door de natuur geïnspireerde iconen – de vlinder, het klavertje vier, het lieveheersbeestje en de bloem – hebben elk een bijzondere en inspirerende betekenis. Ze staan voor persoonlijke verandering en de weg naar geluk, en vieren dat zowel de innerlijke als de uiterlijke schoonheid eigen is en onverwisselbaar.

www.pandora.net

Door |2019-03-14T15:01:40+01:0014 maart 2019|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures