/, Nieuws/STOOK Porcelain Jewelry

STOOK Porcelain Jewelry

STOOK is een merk dat bestaat uit geheel handgemaakte porseleinen sieraden. Het merk is ontstaan uit de liefde voor porselein van de oprichtster, Mianne de Vries. De collectie bestaat momenteel uit verschillende ringen, oorbellen, kettingen en broches.

De strakke ringen MARBLE zijn uniek dankzij hun gemarmerde patronen. De MAT collectie bestaat uit ringen in verschillende geometrische vormen in vijf verschillende kleuren. Het feit dat ze niet geglazuurd zijn geeft ze een natuurlijke, rauwe look.

De oorbellensets van STOOK bestaan uit verschillende onderdelen die verwisseld en op tien verschillende manieren gedragen kunnen worden. De sets bestaan uit een paar geometrische vormen per oorbel in verschillende tinten van dezelfde kleur. Voor een strakke look is één vorm voldoende, maar wie op wil vallen kiest ze allemaal tegelijk of draagt er eentje achter het oor.

De kettingen in de BLOCK collectie bestaan uit geometrische blokjes aan een zilveren of gouden ketting. De blokjes zijn eenvoudig van de ketting af te halen of kunnen er allemaal tegelijk aan. Net als de ringen in de MAT collectie hebben deze ook een kleurtintenverloop.

www.stook-jewelry.com

Door |2018-04-09T16:07:12+00:009 april 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures