STOOK is een merk dat bestaat uit geheel handgemaakte porseleinen sieraden. Het merk is ontstaan uit de liefde voor porselein van de oprichtster, Mianne de Vries. De collectie bestaat momenteel uit verschillende ringen, oorbellen, kettingen en broches.

De strakke ringen MARBLE zijn uniek dankzij hun gemarmerde patronen. De MAT collectie bestaat uit ringen in verschillende geometrische vormen in vijf verschillende kleuren. Het feit dat ze niet geglazuurd zijn geeft ze een natuurlijke, rauwe look.

De oorbellensets van STOOK bestaan uit verschillende onderdelen die verwisseld en op tien verschillende manieren gedragen kunnen worden. De sets bestaan uit een paar geometrische vormen per oorbel in verschillende tinten van dezelfde kleur. Voor een strakke look is één vorm voldoende, maar wie op wil vallen kiest ze allemaal tegelijk of draagt er eentje achter het oor.

De kettingen in de BLOCK collectie bestaan uit geometrische blokjes aan een zilveren of gouden ketting. De blokjes zijn eenvoudig van de ketting af te halen of kunnen er allemaal tegelijk aan. Net als de ringen in de MAT collectie hebben deze ook een kleurtintenverloop.

www.stook-jewelry.com