/, Nieuws/Succesvolle open dag Beleef Het Sieraad

Succesvolle open dag Beleef Het Sieraad

3 november was een prachtige dag bij de juweliers en goudsmeden die deelnamen aan Beleef Het Sieraad. Vrijwel iedereen had weer leuke activiteiten georganiseerd die veel publiek trokken.

De organisatie dankt iedereen voor de geweldige inzet! Vriendelijk verzoek aan allemaal om de toegestuurde enquête in te sturen; hier heeft de organisatie voor volgend jaar veel aan. Binnenkort volgt een uitgebreider verslag in Edelmetaal en op deze site!

www.beleefhetsieraad.nl

Door |2018-11-13T10:36:38+00:0013 november 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures