//Tango GMT Bob Marley Limited Edition

Tango GMT Bob Marley Limited Edition

Vier één van de meest invloedrijke muziek- en culturele iconen ter wereld met deze nieuwe Bob Marley tango GMT Limited Edition van Raymond Weil, ontworpen in samenwerking met House of Marley.

Een prachtige ode aan dit muziek icoon van wereldklasse, deze Limited Edition is beperkt tot een oplage van slechts 1500 stuks wereldwijd. Met het eerste Bob Marley Caribbean Exclusive Limited Edition-uurwerk dat in 2017 volledig uitverkocht was, zal de nieuwe Bob Marley tango GMT Limited Edition, hoogstwaarschijnlijk ook niet lang op de planken liggen.

Tango GMT Bob Marley Limited Edition
De zwarte wijzerplaat is versierd met de iconische leeuwenkop die elke Bob Marley- fan zal herkennen en het kleurenpalet is geïnspireerd op de Ethiopische vlag. Verder is dit exclusieve horloge voorzien van saffierglas met een rode secondewijzer, groene GMT-wijzer en gele omtrek. De genummerde achterdeksel is gegraveerd met de handtekening van Bob Marley en de beroemde ‘TIME WILL TELL’-vermelding, een verwijzing naar de succesvolle titel van het Kaya Album. De Limited Edition heeft een 42 millimeter gepolijst stalen kast, is afgewerkt met een heel zwart en grijs geanodiseerde aluminium bezel en is waterbestendig tot 300 meter.

De wereldberoemde kunstenaar Bob Marley is nog steeds één van de belangrijkste en invloedrijkste iconen van de 20e eeuw. Beroemd voor het plaatsen van reggae op de wereldkaart, zijn bijzondere levensstijl en feel good muziek blijft hij ook nieuwe generaties inspireren. De tango GMT Bob Marley Limited Edition van Raymond Weil is een eerbetoon aan het leven en de muzikale carrière van niemand minder dan Bob Marley.

www.raymond-weil.com

Door |2019-03-11T13:32:48+01:0011 maart 2019|Rubriek Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures