MY iMenso viert feest. Dit najaar bestaat het medaillonconcept MY iMenso tien jaar. Destijds nog met een stand op de tweede verdieping waar de medaillons tussen neus en lippen door werden aangeboden. De collectie bestond uit twee medaillons, een paar stenen en de persoonlijke gravure.

René Migchelsen van MY iMenso vertelt: “Het ontstaan van MY iMenso was eigenlijk om twee redenen. We zochten een hanger om de persoonlijke gravure in te kunnen doen en daarnaast zochten we naar een goed idee om de toenmalige BE iMenso collectie (iMenso genoemd) uit te breiden.”

Apart merk
Tijdens en na de Najaarsbeurs verkochten ze meer dan honderd setjes van de medaillons. Het is ook toen dat ze direct besloten om van de medaillons een apart merk te maken. In 2009 bestond de collectie uit twintig artikelen. “Nu? Ik durf ze niet te tellen”, lacht René. “Maar het stopt zeker niet bij duizend stuks. Eigenlijk hebben we iets heel moois gerealiseerd. MY iMenso is uitgegroeid tot een Europees merk dat in vele landen wordt verkocht. De reden dat MY iMenso nog zo goed in de markt ligt, is omdat wij vanaf dag één hebben gekozen om uitsluitend met de juwelier te werken en omdat MY iMenso uitsluitend van zilver wordt gemaakt. Zilver is een edelmetaal, dit geeft een merk extra allure en het vertegenwoordigt duurzaamheid.”

Terug naar de orde van de dag. “MY iMenso doet ons toch een beetje denken aan het liedje van Britney Spears: Oops I did it again. Ook dit najaar wordt er weer een geheel nieuwe modelserie geïntroduceerd. Blijven vernieuwen is the key”, zegt René.

Godgy
De nieuwe serie is de Godgy, een fusie tussen de Edgy en de Goccia. Beide zijn met succes geïntroduceerde series van de laatste twee à drie jaar. De Godgy wordt in eerste instantie geïntroduceerd als MY iMenso GOLD, maar is ook leverbaar in de MY iMenso zilver/rodium versie.

Creoli cat’s eye
Daarnaast heeft MY iMenso de gebruikelijke collectie vernieuwingen. Zo worden de populaire Creoli cat’s eye hangers nu ook in goud- en roséverguld aangeboden.

Nieuw winkelmeubilair
MY iMenso biedt een ruime uitbreiding in shop in shop winkelmeubilair. “Ga hier dus zeker even naar kijken in de stand van Bene-Lux Jewels op de Retailbeurs”, is het advies.

www.myimenso.com

Foto links: Godgy 14-karaats
Foto midden: Creoli cat’s eye
Foto rechts: Godgy zilver