Een herontworpen bezel, een guilloché motief en waterbestendige elementen; de onnavolgbare tango collectie spreidt een volledig nieuwe esthetiek tentoon, binnen de expressie van een feminiene-masculiene stijldans. Elegantie en functionaliteit ontmoeten elkaar voor een tango der tijd, die hoe dan ook altijd gedanst wordt door een paar.

RAYMOND WEIL, het Zwitserse horlogehuis, weet de chemie tussen het tangodansende paar als geen ander te vertalen naar een unieke set horloges. Een duo voor mannen en vrouwen, dat verkrijgbaar in een 30mm en een 41mm formaat, respectievelijk waterbestendig 100 en 300 meter diepte.

Het was belangrijk voor het designteam om de identiteit van de oorspronkelijke tangohorloges te bewaren. Dat wordt zichtbaar op de bezel; de inkepingen rondom de schroefdetails vormen een eerbetoon aan het originele design uit 1995. De wijzerplaat is Romeins met een datumaanduiding op 3 uur. De dameseditie is voorzien van een parelmoeren wijzerplaat met diamanten wijzers.

Naast het genoemde duo, zijn er ook stalen varianten, tweekleurig goudtint versies en een 43mm chronograaf met een 300M waterbestendigheid, verkrijgbaar.

www.raymondweil.com