//Ultiem multisporthorloge voor duursporters

Ultiem multisporthorloge voor duursporters

De nieuwe Suunto 9 Baro Titanium is een geavanceerd multisport GPS-horloge voor veeleisende atleten. Wat direct opvalt is de superaccu met een zeer lange gebruiksduur tot 120 uur. Dat maakt de Suunto 9 uitermate geschikt voor duursporters. Het horloge is zeer compleet met onder andere een 24/7 optische polshartslagmeting, kleurenaanraakscherm en verwisselbare bandjes.

Het topmodel van Suunto 9 heeft een barometer en een bezel van titanium. Het horloge is ook verkrijgbaar in een voordelige versie zonder barometer. De Suunto heeft 80 vooraf ingestelde sporten. De voortgang van je trainingen volg je in de Suunto Movescount App die al je activiteiten registreert en je op de hoogte houdt van je wekelijkse trainingsdoelen. De connectie met je smartphone toont ook inkomende oproepen, sms-berichten en agendameldingen op het horloge.

Slimme accutechnologie
Zoals gezegd zorgt de slimme accutechnologie voor een veel langere gebruiksduur. Wanneer het horloge alleen gebruikt wordt voor tijd gaat het 14 dagen mee. Zodra het horloge op een trainingsmodus staat gelden verschillende duurtijden. Zo gaat het horloge 25 uur mee op Performance, 40 uur met Endurance en 120 uur in de Ultra Mode.

Je wordt op tijd gewaarschuwd om je horloge weer op te laden wat met een USB-kabel supersnel gaat. Je wordt zelfs tijdens je activiteit gewaarschuwd als de gekozen instelling te veel van je batterij vergt en je beter een zuinige instelling kunt kiezen.

Naast de reeds genoemde features beschikt het horloge ook over een kompas en POI (Point of Interest) en hoogtenavigatie met ETA, restafstand, POI naderingsalarm, stormalarm, weertrend en zonopkomst- en zonsondergangstijden. Daarnaast is het horloge 100m waterbestendig en heeft het FusedSpeed en FusedTrack dat ervoor zorgt dat de GPS minder energie verbruikt en toch je snelheid en route bijhoudt.

www.suunto.com

Door |2018-11-27T12:41:19+01:0027 november 2018|Rubriek Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures