/, Nieuws/Urban Square van Danish Design: tijdloos en vernieuwend

Urban Square van Danish Design: tijdloos en vernieuwend

De stadse mindset is vrij, speels en vooral heel erg snel, aldus Danish Design. “Urban Millenials onderscheiden zich graag in hun keuzes, stijl en levensinvulling. Met deze vierkante modellen trek je dat onderscheid door in je stijl.”

De vierkante kasten, 26,5mm groot, staan volgens het merk uitstekend aan de suède of Milanese banden. Verkrijgbaar in stijlvolle combinaties als licht roze met zilver of goud en navy blauw of in duotoon zilver en goud. Tijdloos, klassiek en toch vernieuwend, vertelt Danish Design.

www.weiszgroup.com

Door |2018-04-24T12:10:37+00:0012 april 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures