Vakblad Edelmetaal2018-09-25T12:28:53+00:00

Edelmetaal: vakblad voor insiders

Edelmetaal is hét vakblad voor juweliers, edelsmeden, uurwerkmakers en overige vakgenoten. Voor nu en voor de toekomst. De dynamische redactie opereert onafhankelijk en midden in het nieuws. Een redactie die deel uitmaakt van de juwelierswereld en die niet nalaat een beschouwende kijk te etaleren als het gaat om de boeiende ontwikkelingen in de markt.

Vakblad Edelmetaal 2018
Inkijkexemplaar september 2018

Edelmetaal Actueel 4x per jaar
Snelle, heldere informatie die op dito wijze wordt gepresenteerd. Branche- en verenigingsnieuws en veel productnieuws zijn de essentie van Edelmetaal Actueel, 4x per jaar.

Edelmetaal Magazine 4x per jaar
Een modern, positief, scherp, fris en onafhankelijk vakblad met een eigentijdse vormgeving. Inspirerend in vorm en beeld. Edelmetaal Magazine verschijnt 4x per jaar.

Edelmetaal biedt op aansprekende wijze informatie over:

 • Juweliers, edelsmeden, uurwerkmakers en taxateurs van juweliersartikelen

 • Sieraden, zilverwerk, horloges en klokken

 • Parels, diamant en overige edelstenen

 • (Vak)beurzen en exposities, nationaal en internationaal

 • Beveiliging

 • Opleidingen en trainingen

 • Trends op het gebied van producten, marketing en stijl

 • Ondernemerszaken

 • En nog veel meer…

Speciaal voor werknemers van aangesloten leden en studenten van de branchegerichte MBO-opleidingen is er een gunstig abonnementstarief. Voor meer informatie over de abonnementstarieven, klik hier.

Neem nu een abonnement

Prijzen en kortingen

 • Een abonnement in Nederland: € 100*.
 • Een abonnement in Europa: € 155*.
 • Een abonnement buiten Europa: € 240*.
 • Werknemers van aangesloten bedrijven en leerlingen van de branchegerichte MBO-opleidingen € 65*.

* Prijzen zijn exclusief BTW

Is uw werkgever lid van de NJU of VGZ? U ontvangt dan een aantrekkelijke korting op een abonnement. In plaats van € 100* betaalt u € 65*. U kunt dit aangeven in nevenstaand formulier.

*prijzen zijn exclusief BTW

Leerlingen van branchegerichte MBO-opleidingen betalen geen € 100* maar slechts € 65* voor een Edelmetaal abonnement. In aanmerking komen voor deze aantrekkelijke korting? Vermeld dan in nevenstaand formulier welke opleiding u momenteel volgt.

*prijzen zijn exclusief BTW

Administratie

U vraagt een abonnement op Edelmetaal aan door het webformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om telefonisch een abonnement aan te vragen. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 070-386 77 77.

Na de eerste vaste contractsperiode wordt het abonnement telkens stilzwijgend verlengd met een periode van drie maanden. Opzegging geschiedt met in achtneming van een termijn van één maand (dus de opzegging moet in de eerste twee maanden van de verlenging plaatsvinden).
Opzeggen kan per telefoon via 070-386 77 77, per e-mail via edelmetaal@fgz.nl of per post naar Vakblad Edelmetaal, Postbus 904, 2270 AX Voorburg.

U ontvangt een bevestiging van uw opzegging. Hebt u deze niet ontvangen, dan is uw opzegging niet bij ons binnengekomen.

Hebt u een nummer gemist of wilt u een extra exemplaar bestellen? Indien op voorraad, dan is dat geen enkel probleem! Uw bestelling kunt u per e-mail sturen naar edelmetaal@fgz.nl of telefonisch doorgeven via telefoonnummer 070-386 77 77.

Kosten:

 • Leden: € 9,75* per stuk;
 • Niet-leden: € 12,75* per stuk.

* Prijzen zijn exclusief BTW en administratie- en verzendkosten

Adverteren in Edelmetaal

Advertenties kunnen gereserveerd worden bij Daniël Voskamp van Federatie Goud en Zilver / Edelmetaal, via:

Federatie Goud en Zilver
Vakblad Edelmetaal
Postbus 904
2270 AX Voorburg

T 070-386 77 77
advertentieverkoop@fgz.nl

Advertenties kunnen gestuurd worden naar advertentieverkoop@fgz.nl. Bestanden groter dan 10mb kunnen het beste via WeTransfer gestuurd worden. Neemt u even contact met ons op om dit af te stemmen. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 070-386 77 77.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures