Een abonnement op Edelmetaal2018-12-10T12:04:55+00:00

Neem een abonnement op vakblad Edelmetaal

Ook schriftelijk kunt u een abonnement op Edelmetaal doorgeven (met eventuele opgave van (georganiseerde) werkgever of school).
Ingang: ieder moment. Voor het resterende deel van het jaar wordt een factuur gezonden.

Abonnementstarief 2019*:
Nederland € 100
Gereduceerd tarief** € 65
Europa € 155
Buiten Europa € 240

*De abonnementstarieven zijn exclusief BTW.

** Werknemers van georganiseerde bedrijven en leerlingen van de branchegerichte mbo-opleidingen van de Vakschool Schoonhoven kunnen een abonnement nemen tegen een gereduceerd tarief. Abonnementen gelden tot wederopzegging, prijswijzigingen voorbehouden.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

U heeft recht op het gereduceerd tarief als u momenteel een branchegerichte MBO-opleiding volgt. Vul hieronder de naam van de opleiding in.

Werknemers van bedrijven die lid zijn van de NJU of VGZ profiteren van het gereduceerde tarief. Vul de naam van het bedrijf in.

Wat u moet weten over een abonnement

  • Een abonnement in Nederland: € 100*.
  • Een abonnement in Europa: € 155*.
  • Een abonnement buiten Europa: € 240*.
  • Werknemers van aangesloten bedrijven en leerlingen van de branche gerichte MBO-opleidingen € 65*.

*prijzen zijn exclusief BTW

Is uw werkgever lid van de Federatie Goud en Zilver? U ontvangt dan een aantrekkelijke korting op een abonnement. In plaats van € 100* betaalt u € 65*. U kunt dit aangeven in nevenstaand formulier.

*prijzen zijn exclusief BTW

Leerlingen van branchegerichte MBO-opleidingen betalen geen € 100* maar slechts € 65* voor een Edelmetaal abonnement. In aanmerking komen voor deze aantrekkelijke korting? Vermeld dan in nevenstaand formulier welke opleiding u momenteel volgt.

*prijzen zijn exclusief BTW

Het is ook mogelijk om telefonisch een abonnement op het vakblad Edelmetaal aan te vragen. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 070-386 77 77.

Na de eerste vaste contractsperiode wordt het abonnement telkens stilzwijgend verlengd met een periode van drie maanden. Opzegging geschied met in achtneming van een termijn van één maand (dus de opzegging moet in de eerste twee maanden van de verlenging plaatsvinden).
Opzeggen kan per e-mail via edelmetaal@fgz.nl of per post naar Vakblad Edelmetaal, Postbus 904, 2270 AX Voorburg.

U ontvangt een bevestiging van uw opzegging. Hebt u deze niet ontvangen, dan is uw opzegging niet bij ons binnengekomen.

Hebt u een nummer gemist of wilt u een extra exemplaar bestellen? Indien op voorraad, dan is dat geen enkel probleem! Uw bestelling kunt u per e-mail sturen naar edelmetaal@fgz.nl of telefonisch doorgeven via telefoonnummer 070-386 77 77.

Kosten:

  • Leden: € 9,75* per stuk;
  • Niet-leden: € 12,75* per stuk.

* Prijzen zijn exclusief BTW en administratie- en verzendkosten.

Adverteren in Edelmetaal

Advertenties kunnen gereserveerd worden bij Daniël Voskamp van Federatie Goud en Zilver / Edelmetaal, via:

Federatie Goud en Zilver
Vakblad Edelmetaal
Postbus 904
2270 AX Voorburg

T 070-386 77 77
advertentieverkoop@fgz.nl

Advertenties kunnen gestuurd worden naar advertentieverkoop@fgz.nl. Bestanden groter dan 10mb kunnen het beste via WeTransfer gestuurd worden. Neemt u even contact met ons op om dit af te stemmen. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 070-386 77 77.

Contact met de administratie

Vakblad Edelmetaal
Postbus 904
2270 AX Voorburg

T 070 – 386 77 77
edelmetaal@fgz.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures