Interessant concept via Juwon

Veel mensen sluiten een zorgverzekering af met een collectieve korting, bijvoorbeeld via de werkgever of een vereniging. Collectieve kortingen staan echter onder druk; er is vraag naar meer transparantie wat betreft premies en kortingen. Onderlinge schademaatschappij JUWON biedt in samenwerking met UPIVA een alternatief met een ruime keuze uit verschillende verzekeraars voor het afsluiten van een voordelige zorgverzekering.

De mantelovereenkomst die JUWON had met Avéro/Achmea is inmiddels beëindigd. Via JUWON/UPIVA kunt u nu bij 90% van de zorgverzekeraars een verzekering aanvragen met een collectieve korting die per verzekering varieert van 0 tot 10%.

Persoonlijke voorkeuren
Op basis van uw persoonlijke voorkeuren is het mogelijk een vergelijking te maken en precies die dekking te kiezen die op uw eigen situatie van toepassing is. U verzekert dus niets waar u niets aan heeft. Ook uw familieleden en medewerkers kunnen gebruikmaken van de mogelijkheid een zorgverzekering via JUWON/UPIVA af te sluiten. Een Blockpolis bij JUWON is hierbij niet vereist, ook zonder deze polis kunt u zich via UPIVA verzekeren en profiteren van korting op premies.

Multifunctionele module
De onafhankelijke zorgverzekeringsmodule adviseert u online over zorgverzekeringen, voorwaarden en premies. Wat biedt of kan de module zoal?

• Uitgebreid advies bij de keuzemogelijkheden voor aanvullende dekkingen.
• Huidige zorgverzekeraar al dan niet meenemen in vergelijking op basis van actuele dekking.
• Direct overzicht van zorgverzekeringen die passen bij uw criteria en wensen.
• De mogelijkheid om de best passende zorgverzekering direct online af te sluiten.
• Uw huidige polis bij een deelnemende verzekeraar overzetten naar collectiviteitskorting.

Maak de vergelijking
Via deze link kunt u direct de vergelijking maken. Heeft u de juiste verzekering gevonden dan kunt u deze direct online afsluiten.

Wilt u meer advies?
Heeft u een vraag, advies of hulp nodig? Dan kunt u rechtstreeks bellen met de specialisten van UPIVA: 088 – 000 8314.

www.upiva.nl