/, Nieuws/Vlinderdas in modern jasje

Vlinderdas in modern jasje

Niels Verschuren is kunstenaar, vormgever en sieraadontwerper. Tijdens zijn studie viel het hem op dat er voor vrouwen overal sieraden te koop zijn, maar voor mannen niet. Hij besloot dat hij voor de man wilde opkomen en kwam op het idee van de vlinderdas in een modern jasje.

Inmiddels zijn er talloze verschillende vlinderdassen van nylon en diverse metalen zoals zilver en geel-, wit- en roségoud. De vlinderdas is eenvoudig op de bovenste knoop van het overhemd vast te zetten. De modellen hebben veelal een open frame dat een bijzondere uitstraling geeft. Natuurlijk is de vlinderdas van Niels niet alleen voor mannen; bij een damespak staan ze ook uitermate goed, aldus de ontwerper. De vlinderdassen van Niels waren een eyecatcher tijdens Sieraad Art Fair in Amsterdam afgelopen week.

www.nielsverschuren.com

Door |2018-11-13T12:55:05+00:0013 november 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures