//Nieuws voor leden
Nieuws voor leden2017-05-01T13:52:17+00:00

NIEUWS VOOR LEDEN

Kosten pinnen verder gedaald door contactloos betalen

25 september 2018|Branchenieuws, Ledennieuws|

De kosten van een gemiddelde pintransactie voor een ondernemer zijn de afgelopen 3 jaar verder gedaald. Deze daling is voor een belangrijk deel het gevolg van het toenemend gebruik van contactloos betalen. Contactloos betalen zorgt ervoor dat betalingen sneller gaan. Dat werkt door in de kosten van het pinnen.

Nixon lanceert Mickey Mouse-collectie

25 september 2018|Branchenieuws, Ledennieuws|

Ter gelegenheid van de 90e verjaardag van Mickey Mouse lanceert Nixon een horlogecollectie met de beroemde muis. Disney’s campagne Mickey, the True Original startte dit voorjaar en duurt nog de rest van het jaar voort. Nixon heeft een lange historie op het gebied van samenwerken met bekende iconen en was verheugd dit ook voor Mickey Mouse te kunnen doen.

Cadeaukaart = verkoopmoment

13 september 2018|Branchenieuws, Ledennieuws|

De cadeaukaartenmarkt is booming. Geschat wordt dat er in Nederland per jaar maar liefst zo’n 1,1 miljard euro aan bonnen besteed wordt. Elke gelegenheid is een goede om een cadeaukaart te geven. Ook in de sieraden- en horlogebranche kan geprofiteerd worden van de voordelen van diverse cadeaukaarten. Wie dat niet doet mist verkoopmomenten.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures