///Veilig en voordelig creditcards accepteren via Worldline
Veilig en voordelig creditcards accepteren via Worldline2018-07-03T16:52:04+00:00

Veilig en voordelig creditcards accepteren via Worldline

Steeds meer mensen zijn in het bezit van een creditcard en vinden het prettig deze voor tal van aankopen te gebruiken. Het accepteren van creditcards kan dus omzetverhogend werken. Veel NJU- en VGZ-leden verdienen inmiddels een groot deel van hun contributie terug met de ledenkorting op creditcardtransacties via Worldline.

FGZ-voordeel op creditcardacceptatie
De Federatie Goud en Zilver heeft voor de leden van NJU en VGZ een overeenkomst met Worldline, leverancier van betaalautomaten, creditcardverwerking en e-payment services. Ondernemers kunnen via Worldline creditcards accepteren van onder andere Visa, MasterCard, Discover, Diners Club, UnionPay en JCB. Als FGZ-lid accepteert u tegen een extra scherp tarieven.

Transactiepercentages voor FGZ-leden

  • MasterCard: 0,91%
  • Visa: 0,92%
  • Discover & Diners Club: 2,15%
  • JCB: 1,95%
  • UnionPay: 1,95%

Bovenstaande creditcardtarieven zijn gebaseerd op de ‘gemiddelde’ juwelier met klanten (kaarthouders) uit de EU. Mocht u als FGZ-lid niet aan dit ‘gemiddelde’ profiel voldoen biedt Worldline u alsnog een tarief op maat. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw FGZ-lidmaatschap.

De DCC Kickback is 0,90% o.b.v. automatische verrekening.

Bij een creditcardomzet van € 25.000 hebben leden al een jaarlijks voordeel van circa € 275.
Niet leden betalen gemiddeld vaak een transactiepercentage van 2% tot 3%. Door lid te zijn kunt u op jaarbasis dus honderden euro’s besparen.

In onze leaflet Wereldklanten zorgen voor meer omzet leest u meer over wat internationale betaalkaarten, naast MasterCard en Visa, u kunnen opleveren.

De voordelen van creditcardacceptatie via Worldline op een rij:

  • Eén partij voor al uw betalingsverkeer
  • Naast MasterCard en Visa kunt u betalingen accepteren van JCB, UnionPay, Discover en Diners Club (u betaalt hiervoor alleen als er met deze betaalkaarten wordt betaald)
  • Gratis online uitbetalingsoverzichten
  • Creditcardhouders zijn eerder geneigd tot (impuls)aankopen en besteden meer
  • Mogelijk om klanten uit niet-eurolanden te laten betalen in hun eigen valuta met Dynamic Currency Conversion (DCC). Ook bij betalingen via uw website. Over iedere DCC-transactie ontvangt u een aantrekkelijke commissie. Vraag naar de mogelijkheden.

Overstappen naar Worldline
De overstap naar Worldline wordt volledig begeleid. Na het ondertekenen van het contract maakt Worldline een aansluitnummer aan en verzorgt de opvoer van dit aansluitnummer op de betaalautomaat. Voorwaarde is wel dat de nieuwe contractant lid is van NJU of VGZ.

Voor meer informatie en het afsluiten van een contract:
Worldline (sales support team), tel. 0180-44 24 83, creditcard-netherlands@worldline.com
FGZ (Daniël Voskamp), tel. 070-386 77 77, d.voskamp@fgz.nl

Ook een betaalautomaat met FGZ-voordeel?
Via FGZ profiteert u ook van korting op uw betaalautomaat. Kijk voor uw voordeel op de FGZ pagina voor Worldline betaalautomaten.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures