Veilig en voordelig creditcards accepteren via Worldline

Steeds meer mensen zijn in het bezit van een creditcard en vinden het prettig deze voor tal van aankopen te gebruiken. Het accepteren van creditcards kan dus omzetverhogend werken. Veel leden verdienen inmiddels een groot deel van hun contributie terug met de ledenkorting op creditcardtransacties via Worldline.

FGZ-voordeel op creditcardacceptatie
De Federatie Goud en Zilver heeft voor de leden een overeenkomst met Worldline, leverancier van betaalautomaten, creditcardverwerking en e-payment services. Ondernemers kunnen via Worldline creditcards accepteren van onder andere Visa, MasterCard, Discover, Diners Club, UnionPay en JCB. Als FGZ-lid accepteert u tegen een extra scherp tarieven.

Transactiepercentages voor FGZ-leden

  • MasterCard: 0,91%
  • Visa: 0,92%
  • Discover & Diners Club: 2,15%
  • JCB: 1,95%
  • UnionPay: 1,95%

Bovenstaande creditcardtarieven zijn gebaseerd op de ‘gemiddelde’ juwelier met klanten (kaarthouders) uit de EU. Mocht u als FGZ-lid niet aan dit ‘gemiddelde’ profiel voldoen biedt Worldline u alsnog een tarief op maat. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw FGZ-lidmaatschap.

De DCC Kickback is 0,90% o.b.v. automatische verrekening.

Bij een creditcardomzet van € 25.000 hebben leden al een jaarlijks voordeel van circa € 275.
Niet leden betalen gemiddeld vaak een transactiepercentage van 2% tot 3%. Door lid te zijn kunt u op jaarbasis dus honderden euro’s besparen.

In onze leaflet Wereldklanten zorgen voor meer omzet leest u meer over wat internationale betaalkaarten, naast MasterCard en Visa, u kunnen opleveren.

De voordelen van creditcardacceptatie via Worldline op een rij:

  • Eén partij voor al uw betalingsverkeer
  • Naast MasterCard en Visa kunt u betalingen accepteren van JCB, UnionPay, Discover en Diners Club (u betaalt hiervoor alleen als er met deze betaalkaarten wordt betaald)
  • Gratis online uitbetalingsoverzichten
  • Creditcardhouders zijn eerder geneigd tot (impuls)aankopen en besteden meer
  • Mogelijk om klanten uit niet-eurolanden te laten betalen in hun eigen valuta met Dynamic Currency Conversion (DCC). Ook bij betalingen via uw website. Over iedere DCC-transactie ontvangt u een aantrekkelijke commissie. Vraag naar de mogelijkheden.

Overstappen naar Worldline
De overstap naar Worldline wordt volledig begeleid. Na het ondertekenen van het contract maakt Worldline een aansluitnummer aan en verzorgt de opvoer van dit aansluitnummer op de betaalautomaat. Voorwaarde is wel dat de nieuwe contractant lid is van de Federatie Goud en Zilver.

Voor meer informatie en het afsluiten van een contract:
Worldline (sales support team), 0180-44 24 83, creditcard-netherlands@worldline.com
FGZ (Daniël Voskamp), 079-331 53 00, d.voskamp@fgz.nl

Klik hier voor het artikel in Edelmetaal juli/augustus 2019 over betaling via creditcard. 

Ook een betaalautomaat met FGZ-voordeel?
Via FGZ profiteert u ook van korting op uw betaalautomaat. Kijk voor uw voordeel op de FGZ pagina voor Worldline betaalautomaten.