Vraag & aanbod

Op deze pagina vindt u vraag en aanbod-advertenties voor nieuwe of tweedehands producten/benodigdheden en aangeboden winkelinterieurs.

Wilt u hier ook een advertentie plaatsen? Kijk voor meer informatie in het menu aan de rechterkant van het scherm.


Aram Baronyan microscopisch diamantzetter
Met ruime ervaring als diamantzetter, heb ik mij weten te specialiseren in met name pavé zetting.

Bent u op zoek naar een diamantzetter voor uw zetwerk? Neem gerust contact op, tel: 06-81930455 of e-mail: aram_baronyan@hotmail.com.

Vraag & aanbod-advertenties worden getoond op de Homepage van de FGZ en op de pagina’s onder het kopje Branche. Wilt u ook een vraag en aanbod-advertentie op de website plaatsen? Voor slechts € 75 staat uw advertentie voor de duur van 1 maand op onze website. Stuur uw tekst van maximaal 165 tekens naar:

Edelmetaal
T.a.v. Linda Verdam
Postbus 904
2270 AX Voorburg
advertentieverkoop@fgz.nl
070-386 77 77

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Postbus 904
2270 AX Voorburg

Het bericht wordt door de redactie binnen 48 uur na ontvangst, doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Koningin Julianalaan 345
2273 JJ Voorburg

Postbus 904
2270 AX Voorburg
070-386 77 77
advertentieverkoop@fgz.nl

Een pand kopen of huren? Klik hier.