Vraag & aanbod

Op deze pagina vindt u vraag en aanbod-advertenties voor nieuwe of tweedehands producten/benodigdheden, wordt er personeel gevraagd, winkelinterieurs aangeboden of gevraagd of winkels/ateliers te koop aangeboden. Wilt u hier ook een advertentie plaatsen? Kijk voor meer informatie in het menu aan de rechterkant van het scherm.

Te huur:
Winkelruimte aan De Wilhelminastraat 37 in Breda (Oranje Zuid)

Betreft een voormalige juwelierszaak van 115 m2 winkelruimte en 65 m2 souterrain (kluis). Interieur is ter overname.

Wilhelminastraat is een straat nabij het centrum in de wijk Zandberg van Breda. Het ligt in het verlengde van de Nieuwe Ginnekenstraat. In de Wilhelminastraat bevinden zich ruim 30 gespecialiseerde winkels in het midden tot hoog segment gevestigd in monumentale panden. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd: Superdry Store, Rituals, House of Pertijs, Pauw, Suit Supply, RAW Interiors, Arthu Napoli, Anne & Max en Skins Cosmetics.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@lucvastgoed.nl of op 076-5650466.

Vraag & aanbod-advertenties worden getoond op de Homepage van de FGZ en op de pagina’s onder het kopje Branche. Wilt u ook een vraag en aanbod-advertentie op de website plaatsen? Voor slechts € 75 staat uw advertentie voor de duur van 1 maand op onze website. Stuur uw tekst van maximaal 165 tekens naar:

Edelmetaal
T.a.v. Linda Verdam
Postbus 904
2270 AX Voorburg
advertentieverkoop@fgz.nl
070-386 77 77

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Postbus 904
2270 AX Voorburg

Het bericht wordt door de redactie binnen 48 uur na ontvangst, doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Koningin Julianalaan 345
2273 JJ Voorburg

Postbus 904
2270 AX Voorburg
070-386 77 77
advertentieverkoop@fgz.nl

Een pand kopen of huren? Klik hier.