Loading...
Vraag en Aanbod2019-02-15T10:38:34+00:00

Vraag & aanbod

Op deze pagina vindt u vraag en aanbod-advertenties voor nieuwe of tweedehands producten/benodigdheden, wordt er personeel gevraagd, winkelinterieurs aangeboden of gevraagd of winkels/ateliers te koop aangeboden. Wilt u hier ook een advertentie plaatsen? Kijk voor meer informatie in het menu aan de rechterkant van het scherm.

Te koop:
WSB Juweliersinterieur in perenhout en berkenhout
Alle vitrines met LED verlichting en gelijksluitend met Abloy sloten.

Bestaande uit:

  • 1x wandmeubel met 6 lades en 2 kastjes (inclusief pakrol) met daarop 3 vitrines
  • 8 x verrijdbare vitrines met onderkast
  • 2 x losse wandvitrines met onderkast voor verpakkingen
  • 1 x statafel met wandvitrine met onderkasten voor verpakkingen
  • 1 x verkooptafel met lade
  • 1 x balie met reparatielades (afsluitbaar) en kassa-
    lade (afsluitbaar) met aansluitend een werkplek

Klik hier voor meer informatie. 

Vraag & aanbod-advertenties worden getoond op de Homepage van de FGZ en op de pagina’s onder het kopje Branche. Wilt u ook een vraag en aanbod-advertentie op de website plaatsen? Voor slechts € 75 staat uw advertentie voor de duur van 1 maand op onze website. Stuur uw tekst van maximaal 165 tekens naar:

Edelmetaal
T.a.v. Linda Verdam
Postbus 904
2270 AX Voorburg
advertentieverkoop@fgz.nl
070-386 77 77

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Postbus 904
2270 AX Voorburg

Het bericht wordt door de redactie binnen 48 uur na ontvangst, doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Koningin Julianalaan 345
2273 JJ Voorburg

Postbus 904
2270 AX Voorburg
070-386 77 77
advertentieverkoop@fgz.nl

Een pand kopen of huren? Klik hier.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures