/, Ledennieuws/Wat zijn úw ervaringen met CAD/CAM?

Wat zijn úw ervaringen met CAD/CAM?

Voor het samenstellen van het onderwijsprogramma is Vakschool Schoonhoven geïnteresseerd in uw ervaringen met CAD/CAM, het ontwerpen en produceren met behulp van de computer.

De school nodigt daarom alle vakgenoten, zowel met veel als weinig ervaring met CAD/CAM uit om deel te nemen aan een korte enquête. Zo krijgt de school een goed beeld van de huidige ontwikkelingen in de branche. Uw reactie is dus zeer waardevol.

Klik hier voor het enquêteformulier

Let op: In eerste instantie ziet u vier vragen, maar zodra u deze hebt beantwoord verschijnt er nog een aantal.
De enquête wordt in overleg en met toestemming van FGZ en SBB verspreid onder de leden van NJU en VGZ. De enquête is anoniem (tenzij u aan het einde uw e-mailadres invult).

Namens Vakschool Schoonhoven hartelijk dank voor uw medewerking!

www.vakschoolschoonhoven.nl

Door |2018-06-18T15:49:56+00:0015 juni 2018|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures