Ze waren al een maand of zeven geleden verhuisd, maar onlangs werd het nieuwe kantoor van de Weisz Group officieel geopend. Edelmetaal was, samen met ruim 300 andere genodigden, aanwezig bij deze feestelijke happening. Het nieuwe kantoor is gevestigd in een voormalig bankgebouw in Uithoorn. Naast – uiteraard – een rondleiding door het nieuwe kantoor, werd er genoten van een hapje en een drankje en een spetterend optreden van Edsilia Rombley.

“Vol trots hebben we de aanwezigen rondgeleid in ons nieuwe kantoor”, vertelt marketing director Ronen Weisz. “Onderdeel hiervan is de oude bankkluis die we omgetoverd hebben tot een chique showroom met gouden en zilveren sieraden. Wij nodigen onze klanten ook graag uit om langs te komen voor de inkoop van al onze merk- en white labelsieraden.” Naast de showroom beschikt Weisz in het nieuwe pand over een volledig uurwerkmakersatelier.

Omdat de nieuwe showroom kort na de verhuizing nog niet volledig ingericht was werd de officiële opening uitgesteld tot 11 november. De verhuizing was nodig want de Weisz Group was op het oude adres uit het jasje gegroeid. Zoals Edward Weisz het tijdens zijn openingsspeech schetste: “De enige manier om iedereen in het oude pand een plek te geven was om ze bij elkaar op schoot te zetten. Leuk voor een dag, maar niet voor een maand!”

Het werd een geslaagde opening met veel lekkernijen en muziek. Een Israëlische wijnproeverij bijvoorbeeld, en speciale cappuccino voorzien van een eigen foto, meer drankjes en heerlijke hapjes. Voor de muziek zorgden zangeres Edsilia Rombley, die een spetterend optreden gaf, en opkomend talent Mitch Lodewick, met achtergrondmuziek die goed in de smaak viel. Europees kampioen Joris Schweppe verzorgde een demonstratie kendama, een Japans behendigheidsspel, en er was een photobooth voor de nodige plaatjes. “Een heerlijke middag en avond in een prachtig gedecoreerd nieuw pand,” aldus Ronen.

www.weiszgroup.com