Afgelopen mei maakte Worldline bekend een strategische samenwerking aan willen te gaan met SIX Group. Op 30 november werd de overname van SIX Payment Services (SPS) een feit. Met deze overname verankert Worldline naar eigen zeggen haar positie als leidende en grootste aanbieder van betaaldiensten in Europa verder.

“Uiteraard blijven we streven naar optimale continuïteit van onze dienstverlening”, aldus Worldline. “Tegelijkertijd voorzien we dat deze samenwerking geweldige mogelijkheden gaat opleveren, dankzij de bundeling van de expertise en talenten binnen de beide ondernemingen. De grootste vernieuwers in de sector slaan nu de handen ineen.”

Worldline en SPS zijn volgens het bedrijf een uitstekende match en vullen elkaar zowel op geografisch als productgebied aan, ze delen de ambitie om te groeien en willen investeren in innovatieve oplossingen, hun mensen en hun vaardigheden. “En daar profiteren onze klanten van. Als Europa’s grootste aanbieder van betaaldiensten zullen we de krachten van beide ondernemingen bundelen tot een zo compleet mogelijk dienstenaanbod, dat we uiteraard kunnen afstemmen op eenieders behoeften.”

www.worldline.com