/, Ledennieuws/Worldline neemt SIX Payment Services over

Worldline neemt SIX Payment Services over

Afgelopen mei maakte Worldline bekend een strategische samenwerking aan willen te gaan met SIX Group. Op 30 november werd de overname van SIX Payment Services (SPS) een feit. Met deze overname verankert Worldline naar eigen zeggen haar positie als leidende en grootste aanbieder van betaaldiensten in Europa verder.

“Uiteraard blijven we streven naar optimale continuïteit van onze dienstverlening”, aldus Worldline. “Tegelijkertijd voorzien we dat deze samenwerking geweldige mogelijkheden gaat opleveren, dankzij de bundeling van de expertise en talenten binnen de beide ondernemingen. De grootste vernieuwers in de sector slaan nu de handen ineen.”

Worldline en SPS zijn volgens het bedrijf een uitstekende match en vullen elkaar zowel op geografisch als productgebied aan, ze delen de ambitie om te groeien en willen investeren in innovatieve oplossingen, hun mensen en hun vaardigheden. “En daar profiteren onze klanten van. Als Europa’s grootste aanbieder van betaaldiensten zullen we de krachten van beide ondernemingen bundelen tot een zo compleet mogelijk dienstenaanbod, dat we uiteraard kunnen afstemmen op eenieders behoeften.”

www.worldline.com

Door |2018-12-10T10:47:16+00:0010 december 2018|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures