Sieraden zijn in de decembermaanden geliefde cadeaus, zowel voor jong als oud. Voor degenen die deze kerst iets bijzonders en persoonlijks willen geven, heeft Sparkling Jewels zeven prachtige cadeausets geselecteerd met natuurlijke edelstenen.

Dit seizoen is er volgens Sparkling Jewels geen trend zo populair als die van kleurrijke edelstenen verwerkt in sieraden. Bij Sparkling kan de consument haar eigen sieradenset samenstellen, van oorbellen tot armbanden en kettingen, alle facetten zijn verwisselbaar. De twaalf seizoensgebonden kleurstenen komen terug in elke subcollectie. Consumenten kunnen op deze manier een persoonlijke touch geven aan de door hen uitgekozen sieradenset. Vanuit de basis zijn de mogelijkheden eindeloos, aldus het merk, van statement oorbellen tot een ketting set met een Swarovski CZ gezette pendant.

Sparkling Jewels helpt de consument tijdens de decembermaand bij het vinden van het perfecte sieraad om te geven en krijgen. Het sieradenlabel heeft daarvoor een Holiday Gift Guide samengesteld waarin op basis van de edelsteentinten en de kleuren zilver, goud en roségoud de mooiste sets zijn geselecteerd.

Voor de nieuwe sieraden zijn speciale verpakkingen ontworpen met kersttasjes en zijn er high end marketing en POS materialen beschikbaar voor on- en offline uitingen bij dealers. Van trend tot klassiek, kleurrijk of minimalistisch, alle items van Sparkling Jewels worden ontworpen vanuit passie en voldoen aan een hoogwaardige kwaliteitseis.

www.sparkling-jewels.com