//Sparkling Jewels feestdagentrends

Sparkling Jewels feestdagentrends

Sieraden zijn in de decembermaanden geliefde cadeaus, zowel voor jong als oud. Voor degenen die deze kerst iets bijzonders en persoonlijks willen geven, heeft Sparkling Jewels zeven prachtige cadeausets geselecteerd met natuurlijke edelstenen.

Dit seizoen is er volgens Sparkling Jewels geen trend zo populair als die van kleurrijke edelstenen verwerkt in sieraden. Bij Sparkling kan de consument haar eigen sieradenset samenstellen, van oorbellen tot armbanden en kettingen, alle facetten zijn verwisselbaar. De twaalf seizoensgebonden kleurstenen komen terug in elke subcollectie. Consumenten kunnen op deze manier een persoonlijke touch geven aan de door hen uitgekozen sieradenset. Vanuit de basis zijn de mogelijkheden eindeloos, aldus het merk, van statement oorbellen tot een ketting set met een Swarovski CZ gezette pendant.

Sparkling Jewels helpt de consument tijdens de decembermaand bij het vinden van het perfecte sieraad om te geven en krijgen. Het sieradenlabel heeft daarvoor een Holiday Gift Guide samengesteld waarin op basis van de edelsteentinten en de kleuren zilver, goud en roségoud de mooiste sets zijn geselecteerd.

Voor de nieuwe sieraden zijn speciale verpakkingen ontworpen met kersttasjes en zijn er high end marketing en POS materialen beschikbaar voor on- en offline uitingen bij dealers. Van trend tot klassiek, kleurrijk of minimalistisch, alle items van Sparkling Jewels worden ontworpen vanuit passie en voldoen aan een hoogwaardige kwaliteitseis.

www.sparkling-jewels.com

Door |2018-12-17T12:46:53+00:0014 december 2018|Rubriek Nieuws|Label: , , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures