/, Nieuws/YUNIK: handgemaakt van Murano-glas

YUNIK: handgemaakt van Murano-glas

Te zien op Baselworld: YUNIK, een horloge zoals geen ander, aldus Achor SA Group over het nieuwe merk. Een YUNIK horloge is uniek, net zoals degene die het draagt.

De klokjes zijn handgemaakt van Murano-glas door een meesterglasmaker uit Venetië en combineren een kwaliteitskwartsuurwerk met Italiaans design. Elk horloge is uniek qua kleur en design. De kast met geïntegreerde wijzerplaat meet 36mm. De Swiss Made horloges van YUNIK zijn spatwaterdicht en voorzien van een Italiaans kalfsleren bandje (een vegan versie is op verzoek leverbaar).

www.yunik.swiss/en/

Door | 2018-04-09T16:44:51+00:00 8 maart 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures