/, Nieuws/Zilverdag Schoonhoven: meedoen? Aanmelden kan nu

Zilverdag Schoonhoven: meedoen? Aanmelden kan nu

Op maandag 21 mei, Tweede Pinksterdag, is de binnenstad van Zilverstad Schoonhoven opnieuw hét podium voor (inter)nationale goud- en zilversmeden, graveurs, edelsmeden en andere kunstenaars met edelmetalen. Wilt u ook deelnemen en in een paviljoen of stand uw sieraden presenteren en verkopen? Meld u dan aan!

De vele ateliers maken, samen met de enige Zilvervakschool van Nederland en het Nederlandse Zilvermuseum, van Schoonhoven al eeuwenlang dé zilverhoofdstad van Nederland. Op Tweede Pinksterdag genieten jaarlijks meer dan 20.000 bezoekers van het moois dat Schoonhoven te bieden heeft. Bezoekers lopen binnen bij de Zilvervakschool en het Nederlands Zilvermuseum, genieten van exposities en demonstraties, volgen een workshop of kopen moois uit het enorme aanbod.

Bir Muste, de nieuwe voorzitter van de Stichting Nationale Zilverdag: “De voorbereidingen van de 34e Nationale Zilverdag in Schoonhoven zijn inmiddels in volle gang! Een grote groep vrijwilligers is bezig om er weer een succesvolle dag van te maken. Met elkaar laten we het grote publiek zien wat er op ons vakgebied allemaal mogelijk is: van antiek tot modern en innovatief. De kwaliteit verliezen we niet uit het oog. De Zilverdag is dé manier om kennis te maken met het uitgebreide aanbod in sieraden, gebruiksvoorwerpen en kunst in Zilverstad Schoonhoven.”

Aanmelden?
Het is nu mogelijk u aan te melden om deel te nemen aan de Zilverdag. Ook deelnemen? www.zilverdag.nl/aanmelden

Door | 2018-02-12T11:51:25+00:00 12 februari 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures