/, Nieuws/Zomers horloge van Alfex

Zomers horloge van Alfex

Iris - Alfa

Alfex presenteert Iris, een nieuw zomers dameshorloge geïnspireerd op de natuur. In de Griekse mythologie was Iris de verpersoonlijking van de regenboog en de boodschapper van de goden. Dit meisje met vleugels aan haar schouders reisde met de snelheid van de wind van de ene kant naar de andere kant van de wereld.

Het Alfex dameshorloge 5723 herinnert aan Iris. Het meerkleurige lint van Italiaanse zijde, gebruikt als band, is als een regenboog op de pols en dankzij het zachte materiaal is het uurwerk erg luchtig. Het patroon van het lint straalt natuurlijke kleuren uit en je kunt er geometrische vogels op ontdekken. De wijzerplaat is gracieus, aldus het merk, en de Arabische cijfers doen denken aan een boog of vleugels van een vogel.

Er zijn drie uitvoeringen, alle uitgevoerd met een Zwitsers uurwerk, anti-allergische kast, zijden lint als band, stalen kast en in een aantal verschillende kleurstellingen.

www.alfex.ch

Door |2017-07-14T13:43:44+00:0017 juni 2017|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures