/, Nieuws/Amerikaanse prijs voor Gabri Schumacher

Amerikaanse prijs voor Gabri Schumacher

In het Amerikaanse Albuquerque heeft Gabri Schumacher van Artis Causa uit Schoonhoven onlangs de eerste prijs ontvangen in de categorie Alternatieve materialen van de Saul Bell Design Award. Gabri kreeg de prijs voor haar ring ‘Hoofd in de wolken’.

De Saul Bell Design Award is een van de meest gewilde en prestigieuze prijzen voor goud- en zilversmeden wereldwijd. Voor deze internationale designcompetitie werden finalisten geselecteerd uit honderden inzendingen, ingediend door ontwerpers uit landen over de hele wereld. De geselecteerde inzendingen belichamen het allerbeste op het gebied van creativiteit, ontwerp en fabricage. Via twee ronden van strenge jurering, kozen experts uit de hele juwelensector voor een overall best-of-show en eerste en tweede plaats winnaars in negen concurrerende categorieën.

De winnende ontwerpen van Gabri Schumacher en de andere finalisten in andere categorieën zijn te zien op www.saulbellaward.com.

Foto onder:
Gabri Schumacher ontvangt haar award uit handen van een van de zonen van Saul Bell
Gabri Schumacher

Door |2018-06-04T14:41:37+00:004 juni 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures