//Bericht voor alle relaties van Schöne Edelmetaal

Bericht voor alle relaties van Schöne Edelmetaal

Per 1 maart 2018 is een aantal producten uit het assortiment van Schöne Edelmetaal gehaald en per 1 juli zijn de productiefaciliteiten van het bedrijf volledig overgedragen aan de moedermaatschappij in Duitsland. Sinds die datum, 1 juli, is Schöne Edelmetaal officieel een verkoopkantoor dat nog steeds dezelfde diensten en producten levert aan de huidige klanten.

Welke diensten/producten kunt u nog verwachten?
Lees hier de brief aan alle relaties van Schöne Edelmetaal.

Door |2018-08-03T16:38:39+01:006 augustus 2018|Rubriek Branchenieuws|

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures