Loading...
Lid worden2018-12-27T10:45:16+00:00

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten. Om deze belangen optimaal te kunnen behartigen overkoepelt de Federatie Goud en Zilver twee verenigingen: de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Deze twee verenigingen hebben elk hun eigen activiteiten. Als u lid wordt van een van deze verenigingen wordt u automatisch lid van de Federatie Goud en Zilver en profiteert u van een groot aantal voordelen.

Lid worden via NJU

De eerste manier om van de voordelen van de FGZ te profiteren is om lid te worden van de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU).

Lid worden van NJU

Lid worden via VGZ

De eerste manier om van de voordelen van de FGZ te profiteren is om lid te worden van de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ).

Lid worden van VGZ

Vakblad Edelmetaal

Elf keer per jaar het allerbeste vakblad

Collectief voordeel

Profiteer van onze slagkracht

Collectief voordeel

U ontvangt diverse collectieve voordelen op het gebied van verzekeringen, arbodienstverlening etc.

Dat zijn een paar voordelen, maar er zijn er meer

  • Registratie bij het waarschuwingssysteem dat meldingen zendt over verdachte situaties en incidenten bij collega’s in het hele land.

  • Digitale nieuwsbrieven van de verenigingen en de Beveiligingscommissie, waarin leden op de hoogte worden gehouden over de branche.

  • Specials in Edelmetaal: leden kunnen een bijdrage leveren aan artikelen met bepaalde thema’s.

  • Korting op advertentietarieven in Edelmetaal: besparing circa € 45 tot € 125 per advertentie.

  • Collectieve belangenbehartiging bij de landelijke politiek (onder andere via MKB Nederland en VNO/NCW).

  • De NJU en de VGZ onderhandelen mee over de CAO in de branche.

  • VGZ-leden kunnen gebruikmaken van speciale B2B leverings- en betalingsvoorwaarden en van het modellendepot.

  • Registratie bij de Geschillencommissie Sieraden en Uurwerken en gebruikmaken van de branchegerichte Algemene Voorwaarden.

Neem bij vragen contact op met Daniël Voskamp via telefoon 070-386 77 77 of e-mail d.voskamp@fgz.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures