/, Nieuws/Bretonse horlogeband La Rochelle

Bretonse horlogeband La Rochelle

Avel & Men, een Bretons lederwarenmerk met een keur aan horlogeaccessoires geïnspireerd op de scheepvaart, presenteert de nieuwe horlogeband La Rochelle. Deze band wordt gemaakt van leer gecombineerd met het materiaal van de zeilen van wedstrijdzeilboten.

Deze materialen zijn volgens het merk exotisch en verkrijgbaar in diverse kleuren en geometrische vormen. Met de verschillende kleuren leer zijn zo talloze variaties mogelijk. De band is om diverse redenen aantrekkelijk, aldus Avel & Men: de look is uniek, de gebruikte materialen roepen een krachtige technische sfeer op die horlogeliefhebbers weten te waarderen en de kleuren, patronen en de gedetailleerde afwerking spreken aan.

Avel & Men is op dit moment een serie nieuwe modellen aan het ontwerpen die de collectie in de loop van het jaar gaat complementeren.

www.avel-and-men.com

Door | 2018-04-05T13:26:19+00:00 27 maart 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures