Het Amsterdamse sieradenmerk Buddha to Buddha lanceert op 1 november een nieuwe goudcollectie in samenwerking met Davina Michelle. De Rotterdamse zangeres wordt ook het gezicht van deze nieuwe lijn. Buddha to Buddha zet met deze nieuwe collectie van luxe, gouden sieraden een volgende stap in het uitbreiden van de populaire gouden sieradenlijn. De collectie is verfijnd, maar behoudt de signature touch die het merk kenmerkt.

Gouden duo
Beide partijen hebben aangegeven een langdurige samenwerking aan te willen gaan. Buddha to Buddha: “Wij hebben voor Davina gekozen omdat zij goed bij ons merk past. Ze is mooi en stijlvol, maar heeft ook een rauw randje. Daar herkennen wij ons in. Daarbij is Davina al langere tijd fan van ons merk. Een samenwerking was dan ook een logische stap.”

18K Gold Edition
Buddha to Buddha staat voor schoonheid, kwaliteit en tijdloos design, aldus het merk. Na 20 jaar lang uitsluitend gewerkt te hebben met zilver, lanceerde het merk in februari 2018 een eerste 18-karaats goudlijn. Deze compacte lijn van handgemaakte sieraden werd in eerste instantie alleen verkocht via een beperkt aantal offline verkooppunten en via de Buddha to Buddha-webshop. De gouden sieraden bleken een groot succes, vandaar dat de collectie wordt uitgebreid. De al bestaande goudlijn, geïnspireerd op de Ben (de iconische zilveren Buddha to Buddha-collectie), wordt nu uitgebreid met de gouden Katja- en George-collectie. Deze zijn ook geïnspireerd op twee iconische zilverencollecties, alleen zijn deze volgens het merk een stuk verfijnder en eleganter.

Prijzen
Advies-w.v.p.: oorsieraden van €440 tot €990, ringen van €550 tot €1.290, armbanden van €2.650 tot € 4.150 en collier € 1.650. De prijzen verschillen per maat. De collectie is vanaf 1 november exclusief verkrijgbaar via de webshop en geselecteerde verkooppunten.

www.buddhatobuddha.com/nl