/, Nieuws/Gehele inventaris Crown Jewels B.V. op online veiling

Gehele inventaris Crown Jewels B.V. op online veiling

Diek Invest het investeringsbedrijf dat onderdeel is van de OVM | Group veilt de gehele inventaris van Crown Jewels B.V. Het bedrijf heeft de boedel gekocht van de curator waaronder de Flagshipstore aan de van Baerlestraat te Amsterdam.

De eerste veiling die a.s. vrijdag 12 oktober opent op de website van Onlineveilingmeester.nl, bevat de high-end italiaans design meubelen, vitrines en overige winkelinventaris. De unieke kasten met hoogwaardige afwerking worden per stuk en in combinatie kavels aangeboden. Bieden kan enkel en alleen via de website van Onlineveilingmeester.nl.

Naast de veilingen van de winkel en kantoor, organiseert het bedrijf ook een faillissementsuitverkoop van de overige voorraad juwelen.
Deze vinden plaats op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober. Tegen flinke kortingen kan er 3 dagen tussen 11:00 en 17:00 uur gewinkeld worden.

Voor meer informatie over de veilingen en uitverkoop raadpleeg de website van het veilingplatform www.onlineveilingmeester.nl.

Door |2018-10-12T11:12:15+00:0012 oktober 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures