/, Nieuws/Hatek verkrijgt EWM Premium Partner Status

Hatek verkrijgt EWM Premium Partner Status

Hatek Lastechniek heeft als enige en eerste vertegenwoordiger van de lasfabrikant EWM de status van “Gouden” EWM Premium Partner verworven. Zowel de vestiging in Zuid-Holland als de vestiging Noord-Holland hebben deze hoogste status verkregen.

EWM is het Duitse A-merk voor lasapparatuur met een uitgebreid programma aan lasmachines en accessoires. Het merk wil zich onderscheiden door hoogstaande kwaliteit en hoge mate van innovativiteit. Als onderdeel van deze kwaliteit stelt EWM hoge eisen aan haar dealernetwerk en beoordeelt haar vertegenwoordigers jaarlijks op kennis en kunde. Zo werd ook de kwaliteit van Hatek door het merk onder de loep genomen.

Hoogste EWM status van Nederland
Eind januari 2018 is bekend geworden dat Hatek als enige én eerste in Nederland de status van Premium Partner heeft verkregen. Slechts één andere EWM vertegenwoordiger buiten Duitsland heeft deze status dit jaar weten te behouden, wat maakt dat Hatek hèt beste verkoop- en servicepunt van Nederland is voor EWM lasapparatuur.

Om EWM Premium Partner te worden moet een vertegenwoordiger voldoen aan strenge eisen. Met deze onderscheiding bewijst Hatek namelijk dat haar vestigingen:

  • Een zeer uitgebreid assortiment ‘state-of-the-art’ lasmachines en accessoires hebben met altijd een actuele en hoge voorraad.
  • Expert-niveau consultancy bieden in combinatie met gedetailleerde demonstraties.
  • Gekwalificeerd en opgeleid personeel hebben, specifiek voor EWM lasapparatuur.
  • Allesomvattende dienstverlening bieden van hoogstaand niveau. Van advisering en verkoop tot service en onderhoud.

Motivatie tot nog verdere verbetering
Hatek is trots op deze prestatie en zegt dat de verkregen status een extra motivatie is tot het nog verder verbeteren van kwaliteit en service. “Wij hebben ons als doel gesteld om de beste totaalleverancier te worden in Nederland op las- en snijgebied. Naast de levering van hoogstaande kwaliteit, specialistische lasproducten en technische gassen, breiden wij onze dienstverlening steeds verder uit. Van lasopleidingen en -consultancy tot de inrichting van mechanisatieprojecten. Het verkrijgen van een stukje erkenning en bevestiging is uiteraard fijn. We zijn trots op het hele team dat wij dit voor elkaar hebben gekregen.” aldus Peter van Etten, bedrijfsleider bij Hatek.

www.hatek.nl

Door |2019-02-14T13:15:08+00:0014 februari 2019|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures