De Argentijnse juwelenontwerper Rodrigo Otazu, die exclusieve sieraden maakt voor sterren zoals Britney Spears, Lady Gaga, Madonna en Jennifer lopez, heeft naast zijn nieuwe Mr.O collectie, een privécollectie gecreëerd om geld op te halen voor Terre des Hommes en kinderen uit de seksindustrie een toekomst te geven.

Met drie colliers met hanger, drie sets oorbellen in het zilver en armbanden in de vorm van een druppel van Swarovski (logo Terre des Hommes) hoopt hij geld op te halen om deze kinderen een beter leven te geven. De fabriek is gecontroleerd door Terre des Hommes. Dit betekent dat kinderarbeid is uitgesloten. Bij aankoop van één van deze sieraden kan één meisje, gered uit de seksindustrie, een heel jaar lang naar school!

Prijzen
De advies-winkelverkoopprijzen: € 79 voor een set oorbellen of een collier met hanger en €99 voor de armband.

Pakket voor juweliers
Het instappakket voor juweliers bestaat uit drie hangers. drie armbanden en drie sets oorbellen in de kleuren blank, smokey en zwart (inclusief display, doosjes, brochures en een promo dvd).

Verkrijgbaarheid
Vanaf de tweede week van december is de collectie verkrijgbaar, nog voor de feestdagen dus. Inschrijven kan nu en OP = OP!

Over Terre des Hommes
Terre des Hommes heeft programma’s tegen seksuele uitbuiting van kinderen in Azië, Afrika en Nederland. Er wordt hulp geboden aan slachtoffers door middel van onderdak en therapie. Maar ook door voorlichting, onderwijs en opsporing en vervolging van de daders zet Terre des Hommes alles in om kinderprostitutie te voorkomen.

Meer informatie: Rose Hill Distributors, info@byrosehill.com