/, Nieuws/klokers: bangle en horlogeband in één

klokers: bangle en horlogeband in één

klokers lanceert tegen het einde van de zomer een nieuwe bangle die in een handomdraai horlogeband wordt. Door middel van een onzichtbaar geïntegreerd systeem kan de klokers watch head aan de bangle bevestigd worden. De bangle kan dus niet alleen als armband, maar ook als horlogeband gedragen worden.

Met de nieuwe bangle betreedt klokers een voor het merk nieuw marksegment, dat van de damesmodellen. Onderzoek wijst volgens het merk uit dat vrouwen waarde hechten aan originele kwaliteitshorloges en -sieraden, die naar eigen wens aan te passen zijn.

Sinds de lancering in 2015 is het Frans-Zwitserse merk klokers in Frankrijk leider op het gebied van horloge-crowdfunding, dankzij de originele design Swiss Made horloges met verwisselbare banden en accessoires.

www.klokers.com

Door |2018-06-21T16:43:03+00:0021 juni 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures