/, Nieuws/Nieuw: My Bendel

Nieuw: My Bendel

Kleur en variatie zijn de trends van dit najaar, blikten de ontwerpers al vooruit. Daarom creëerde My Bendel de nieuwe CHANGE collectie: verwisselbare designeroorbellen. De negen basisoorbellen kunnen gevarieerd worden met veertig verschillende hangers in de kleuren zilver, rosé en goud. Van rond tot rechthoekig en van ovaal tot speels.

De nieuwe CHANGE collectie kan volgens My Bendel het beste beschreven worden als stijlvol, betaalbaar en uniek. De consument kan maar liefst 360 combinaties maken. De zijkanten van de oorbellen zijn compleet afgerond, waardoor er een zachte lijn ontstaat die perfect aansluit bij de kaaklijn.

Naast de nieuwe CHANGE oorbellen presenteert My Bendel ook de Hollywood collectie die nu verkrijgbaar is in een chique gift box, zo meldt het merk. De set bestaat uit een brede bangle, ketting, ring en bijpassende oorbellen. En dan zijn er nog de nieuwe Bless bangles. Deze edelstalen armbanden zijn in verschillende maten verkrijgbaar in zwart en zilver met roségouden of zilverkleurige details.

Dit jaar neemt het nieuwe sieradenmerk My Bendel voor het eerst deel aan de Jewels & Watches Retailbeurs (op 10, 11 en 12 maart).

www.mybendel.com

Door |2019-02-05T15:49:09+00:005 februari 2019|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures