Kleur en variatie zijn de trends van dit najaar, blikten de ontwerpers al vooruit. Daarom creëerde My Bendel de nieuwe CHANGE collectie: verwisselbare designeroorbellen. De negen basisoorbellen kunnen gevarieerd worden met veertig verschillende hangers in de kleuren zilver, rosé en goud. Van rond tot rechthoekig en van ovaal tot speels.

De nieuwe CHANGE collectie kan volgens My Bendel het beste beschreven worden als stijlvol, betaalbaar en uniek. De consument kan maar liefst 360 combinaties maken. De zijkanten van de oorbellen zijn compleet afgerond, waardoor er een zachte lijn ontstaat die perfect aansluit bij de kaaklijn.

Naast de nieuwe CHANGE oorbellen presenteert My Bendel ook de Hollywood collectie die nu verkrijgbaar is in een chique gift box, zo meldt het merk. De set bestaat uit een brede bangle, ketting, ring en bijpassende oorbellen. En dan zijn er nog de nieuwe Bless bangles. Deze edelstalen armbanden zijn in verschillende maten verkrijgbaar in zwart en zilver met roségouden of zilverkleurige details.

Dit jaar neemt het nieuwe sieradenmerk My Bendel voor het eerst deel aan de Jewels & Watches Retailbeurs (op 10, 11 en 12 maart).

www.mybendel.com