/, Ledennieuws, Nieuws, Nieuwsbrief berichten/Nieuwe distributeur M & M Germany in Nederland

Nieuwe distributeur M & M Germany in Nederland

De tijd vliegt … Al meer dan 25 jaar is Slotboom & Partners bij de Nederlandse retailers bekend als distributiepartner van M & M Uhren GmbH in Neuss.
Nu breekt een nieuw tijdperk aan: vanaf heden is Lucas Thiemann verantwoordelijk voor het voortzetten van de M & M-distributie in Nederland. Zijn nieuw opgerichte bedrijf S-Time zal verantwoordelijk zijn voor alle handelszaken van het merk M & M Germany in Nederland.

Lucas Thiemann, voorheen werkzaam als accountmanager voor Slotboom & Partners, wat haar deuren sluit in verband met het pensioen van de eigenaresse, erkent het potentieel van de horloge en sieraden collectie van M & M – een sterk merk in een aantrekkelijk prijs segment, met producten voor een breed publiek: Modern, elegant en van hoge kwaliteit.

In de toekomst zal Lucas Thiemann zich nu volledig wijden aan de heroriëntatie van de verkoop. Vanaf nu werkt hij met zijn eigen bedrijf om het retailconcept van M & M in Nederland aanzienlijk uit te breiden met interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande partners.

M & M CEO Georg Plum, die onlangs de German Design Award voor zijn Ocean collection uitgereikt heeft gekregen, is verheugd: “Met Lucas Thiemann hebben we een partner gevonden die zorgt voor de continuïteit zorgt in de verkoop en met jeugdig enthousiasme en fris elan de Nederlandse distributie van ons merk M & M naar een nieuwe en succesvolle toekomst zal leiden. We wensen hem veel succes en verzekeren hem dat hij op onze volledige steun kan rekenen. ”
Juweliers kunnen uitkijken naar de frisse nieuwe horloges en sieraden van de voorjaarscollectie, die 22 t/m 25 februari op Inhorgenta in München worden gepresenteerd.

www.mm-germany.com

Door |2019-02-18T13:00:41+01:0018 februari 2019|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws, Nieuws, Nieuwsbrief berichten|Label: , , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures