/, Nieuws/Ondernemersprijs Midden-Holland

Ondernemersprijs Midden-Holland

Maandagavond 14 januari was het zover, de uitslag van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2019 werd bekendgemaakt in De Goudse Schouwburg. Alle genomineerden werden in het zonnetje gezet door Karin Bloemen, de zaal maakte kennis met alle bedrijven en de jury mocht bekendmaken wie zij tot winnaars hadden gekozen binnen iedere categorie. Onder de genomineerden Rikkoert Juweliers uit Schoonhoven.

“De nominatie was natuurlijk al een geweldig moment”, aldus Rikkoert Juweliers. “Dit grote compliment betekent veel voor iedereen binnen ons bedrijf en is echt een kroon op ons werk. Vandaar dat wij deze avond ook gevierd hebben in aanwezigheid van ons team. Uiteraard wil je winnen, maar de prijs ging naar een andere enthousiaste ondernemer in Waddinxveen. Wij feliciteren Wielaard Fietsen met de prijs en wensen hen veel succes in hun gloednieuwe pand. Ook willen wij al onze medewerkers, gewaardeerde klanten en iedereen die heeft bijgedragen aan onze nominatie van harte bedanken. Wij waarderen dit als familiebedrijf enorm en zien jullie dan ook als onderdeel van de grote Rikkoert familie.”

www.rikkoert.nl

Door |2019-01-18T16:19:01+00:0018 januari 2019|Rubriek Ledennieuws, Nieuws|Label: , |

Over de auteur:

Linda is een van uw eerste aanspreekpunten bij de FGZ. Zij beantwoordt uw vragen of verwijst u door. Daarnaast ondersteunt zij de secretariaten en verricht zij secretarieel werk t.b.v. diverse projecten zoals Beleef het Sieraad. Linda organiseert de bijeenkomsten en is samen met Joke verantwoordelijk voor onze website.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures