/, Ledennieuws/Oproep: workshop ‘Keuzes maken’

Oproep: workshop ‘Keuzes maken’

Enige tijd geleden organiseerde de NJU in samenwerking met Paul Nijland en Rens de Boer voor de leden de workshop ‘Hoe laat is het bij u?’ In Edelmetaal uitgave juni leest u hoe juwelier Linda Baronyan na het volgen van deze workshop precies dat duwtje in de rug kreeg dat ze nodig had om haar omzet weer in een stijgende lijn te krijgen.

Paul en Rens willen graag nogmaals een dergelijke – gratis – workshop verzorgen voor de leden van de NJU en de VGZ. Wilt u ook ontdekken welke klant u het meest succesvol maakt? En of de keuzes die u maakt daar 100% bij aansluiten? Hoe u tot een optimaal winkelconcept komt? Laat het ons weten door middel van een telefoontje of een e-mailtje. Wij gaan vervolgens samen met Paul en Rens kijken of en wanneer zij u via een nieuwe workshop kunnen leren hoe ú de juiste keuzes voor een gezonde toekomst kunt maken. Bel of mail ons: (070) 386 77 77 of federatie@fgz.nl.

Lees hier het interview met Linda Baronyan

baronyan

Linda Baronyan en haar zoon Arek
(Foto’s: Maurits van Hout)

Door |2018-06-18T09:57:54+00:0014 juni 2018|Rubriek Branchenieuws, Ledennieuws|Label: , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures