//Pandora en Swatch vieren 90e verjaardag Mickey Mouse

Pandora en Swatch vieren 90e verjaardag Mickey Mouse

De beroemdste muis ter wereld, Mickey, viert vandaag zijn 90e verjaardag en Pandora en Swatch delen mee in de feestvreugde.

De designers van Pandora ontwierpen een limited charm met Mickey in een speelse pose die tussen 1 en 18 november verkrijgbaar was. Voor Swatch maakte de Britse kunstenaar Damien Hirst een limited Art Special voor de jarige muis; de Mirror Spot Mickey is genummerd en gelimiteerd op 19.999 stuks.

www.pandora.net, www.swatchgroup.com

Door |2018-11-19T10:08:28+01:0018 november 2018|Rubriek Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures