/, Nieuws/Pandora viert verjaardag Mickey Mouse

Pandora viert verjaardag Mickey Mouse

Disney en Pandora vieren samen de verjaardag van de beroemdste muis te wereld; Mickey wordt 90 op 18 november.

Ter ere hiervan hebben de designers van Pandora en kunstenaars van Disney hun krachten gebundeld en een exclusieve limited charm ontworpen. De zilveren charm toont Mickey in een speelse pose. De limited Mickey charm is tussen 1 en 18 november verkrijgbaar.

www.pandora.net

Door |2018-11-08T15:55:01+00:002 november 2018|Rubriek Branchenieuws, Nieuws|Label: , , |

Over de auteur:

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven NJU, VGZ en Beveiliging samen en helpt ze u o.a. bij de afhandeling van klachten en het aanvragen van subsidie Sociaal Fonds detailhandel.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche (NJU) en de Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures